EU ȘI MOASA MEA, CU IULIA BLEDEA

EU ȘI MOASA MEA, CU IULIA BLEDEA

De ce ai hotărât să-ți alegi o moașă?

Nașterea înainte, pe vremuri, era asistată doar de moașe. Țin minte că imi povestea mama. Mi se părea un lucru extraordinar. Am ales o moașă pentru că m-am simțit în siguranță cunoscând experiența ei: a participat la peste 4000 de nașteri. În plus, este de un calm extraordinar în situația nașterii; mi-a transmis o încredere și o liniște extraordinare. Consider că fiecare viitoare mămică ar trebui sa aibe cel puțin 2 întâlniri cu moașa, cea care va fi alături de ea în timpul travaliului, cea care o va susține atunci, cea care îi va spune că poate. Am ales cu inima atunci, am ales-o pe Cami (moașa senior Camelia Irimia) și bine am făcut. A fost o naștere de vis, pare ruptă dintr-un basm; a fost cea mai frumoasă și blândă naștere de care am avut parte. Faptul că am fost lăsata în travaliu să fac ce simt, să stau în apă, să mă mișc, mi-a amintit cum să respir, m-a încurajat, îmi spunea că mai puțin și îmi văd copilașul... a contat enorm.


De ce este important să ai o moașă la naștere?

Când nu mai poți, poate moașa. Cam așa am simțit eu, când veneau contracțiile cele mari, am pus capul pe ea și i-am zis că nu mai pot. Mi-a spus ceva care m-a trezit din filmul acela:  ”tu esti sportivă, încoardă mușchii ca să iasă Lara”. În secunda aceea am inspirat împreună cu ea și am expirat pentru ca să ajut coborârea Larei. Când eram in apă, m-a masat. I-a reamintit soțului de zonele de presiune. Sunt tehnici pe care deși le-am învățat la cursul ei, în timpul travaliului tindeam să le uit. Asculta batăile inimii și mă liniștea de fiecare data. Știa să facă față oricărei situații, asta am simțit. În momentul expulziei a făcut compresie pe anumite zone pentru e evita rupturile, iar când Lara a ieșit, am fost cu toții atât de emoționați și ne-am bucurat tare mult. 


Cum te-a ajutat la alăptare?

Fiind la al treilea bebe, deja știam ce înseamnă atașarea, însă s-a asigurat că mă descurc, mi-a spus ce produse să aplic pe sâni pentru a nu face rău copilului, produse cât mai naturale, fără aditivi, parfum, care ar putea crea alergii sau probleme copilașilor. Mi-a arătat cum se folosește pompa de sân, în cazul în care voi avea nevoie, și mi-a reamintit importanța alăptării la cerere.


De ce ai ales sa folosesti produsele Lansinoh?

Nu știu cu ce motiv să încep, însă voi începe cu primul: siguranța bebelușului. Este important pentru mine să știu că aplic pe piele produse 100% naturale și eficiente. După naștere am avut cu mine 2 pliculețe de lanolină pură care au fost aur la primele răni ușoare; tampoanele pentru sân - mameloanele mele sunt extrem de sensibile și nu prea toleram orice tampon de sân, însă acestea sunt foarte fine, au o textură plăcută și efectiv mă calmează când le pun în bustieră. Cei de la Lansinoh au creat o pompă excelentă de sân. Deși eram la a treia alăptare, am avut mici ragade, iar pernițele de la Lansinoh m-au salvat, m-au calmat și scăpat de durere într-un timp mai scurt.

Pentru o naștere împlinitoare, alege o moașă dedicată care să îți fie alături, pe care să o cunoști înainte și care folosește produse de calitate atunci când vine vorba de tine și copilul tău.
28.07.2021  

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!