METODE ALTERNATIVE DE PREGĂTIRE A NAȘTERII NATURALE

METODE ALTERNATIVE DE PREGĂTIRE A NAȘTERII NATURALE
Din seria metode alternative de pregătire pentru nașterea naturală și gestionare corectă în postpartum, vă invităm să citiți un scurt interviu realizat de moașa senior Camelia Irimia cu Alina Moldovan, Hipnoterapeut și Maestru Reiki.


Ce este hipnoterapia? poate fi folosită în timpul sarcinii, în travaliu și imediat după naștere?

Hipnoza este o stare naturală în care toți oamenii intră în fiecare zi, ca de exemplu: este starea aceea când ne trezim dimineața, înainte să devenim complet conștienți - se mai numește și starea de veghe - când medităm, este o stare în care mintea conștientă este mai tăcută și subconștientul este deschis. Poate fi folosită cu foarte mare succes în timpul sarcinii și după naștere pentru managementul stresului, încrederea în sine, iubirea de sine, stima de sine, respect de sine. În timpul travaliului se pot administra înregistrări pentru managementul durerii și relaxarea corpului.


Cum ar putea viitoarele mămici să își controleze anxietatea dinaintea nașterii cu ajutorul hipnozei?

Prin ședințele de hipnoterapie se reduce considerabil starea de anxietate, frică și atacuri de panică. 


Dacă proaspetele mămici au probleme cu alăptarea, cum ar putea sa le ajute terapia prin hipnoza?

Dacă proaspetele mămici au probleme cu alăptarea, terapia prin hipnoza le ajută prin optimizarea egoului pozitiv (schimbarea programelor negative) și administrarea în timpul ședinței de afirmații pozitive care vizează fluxul și cantitatea de lapte.
Nu-ți fie frică să naști natural!
15.06.2021  

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!