SALATĂ DE PASTE CU AVOCADO ȘI PESTO - ORGRAN, fără gluten și alergeni

SALATĂ DE PASTE CU AVOCADO ȘI PESTO - ORGRAN, fără gluten și alergeni
Salată de paste cu avocado și pesto - Orgran

Timp de pregătire: 10m
Timp de gătire: 9m
Timp total: 20m
2 porții   

Ingrediente
1 pachet PENNE Quinoa ORGRAN
Pesto:
1 avocado copt
1 patrunjel proaspat (frunza plat), buchet mic
1 busuioc proaspăt, grămadă mică
1 lime, suc si coaja
1 cățel mic de usturoi
50 de grame migdale, prăjite și tocate
1 lingură oțet de cidru de mere
1 lingură ulei de măsline
sare și piper
150 grame mazăre (conservă, congelată)

Mod de preparare
Fierbeți apa într-o oală de dimensiuni medii, adăugați sare și pastele. Gătiti timp de 8 1/2 min total. Apoi scurgeți și clătiți cu apă caldă.
Între timp, adăugați restul ingredientelor, cu excepția mazărei într-un procesor de alimente și amestecați până când aveți un pesto destul de neted, sau o altă textura pe care o vrei.
Cu 1 minut înainte ca pastele să fie gata, adăugați mazărea în apa de gătit. Apoi scurgeți totul împreună, clătiți și lăsați apa să se scurgă bine.
Se amestecă pastele și mazărea cu pesto și se servesc la temperatura camerei sau la rece.
Sursă: The Hungry Warrior



 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!