Yookidoo Carusel senzorial pentru baie, 0-24 luni, Yookidoo

222,28 Lei

Apa este cu adevărat magică pentru nou-născuți, iar acum îi poți antrena toate simțurile copilului tău încă din primele luni de viață cu ajutorul Caruselului senzorial pentru baie de la Yookidoo. Jucăria a fost proiectată astfel încât să poată fi folosită în siguranță în cadă, încă de la prima baie. Vei crea o experiență fascinantă pentru cel mic și îți vei ușura și ție munca.

Conținut pachet:
1 Carusel senzorial pentru baie Yookidoo (0-24 luni).

Mai multe informații în josul paginii.

Stoc epuizat
Cod Produs: 40158 Ai nevoie de ajutor? 0740304063
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Informații suplimentare
  • Întrebări frecvente
  • Review-uri (0)
 

Caruselul senzorial pentru baie Yookidoo este o jucărie alimentată cu baterii care se montează ferm pe marginea cădiței de baie. Pompa din partea de jos va fi scufundată în cadă și va acționa apa prin cele trei floricele și pasărea de pe ele.

Florile colorate se învârt și stropesc apa în timp ce pasărea pulverizează un curent blând ajutându-i pe cei mici să descopere minunile apei într-o experiență distractivă și liniștitoare care le implică toate simțurile. Intensitatea debitului de apă și viteza de rotație a florilor pot fi controlate prin regulatorul de pe jucărie pentru o plajă largă de experiențe.

Cantitate: 1

Varsta: 0 luni+

Bine de știut:
Siguranța este pe primul loc -
jucăria este destinată jocului în apă de adâncime mică. De asemenea, componentele pot fi umplute cu apă din cadă sau piscină, prin urmare temperatura apei rămâne constantă.
Prietenoasă cu mediul - nu mai este nevoie să lași apa în continuu să curgă spre amuzamentul celui mic. Jucăria satisface curiozitatea și dragostea copiilor pentru apa curgătoare și creează efecte captivante.
Jucărie certificată - Caruselul senzorial pentru baie Yookidoo respectă cele mai stricte standarde de siguranță și este printre puținele jucării de baie certificate impermeabile IPX7.

Conținut pachet:
1 Carusel senzorial pentru baie Yookidoo (0-24 luni).

Întrebări frecvente:
Este sigur să folosești sub apă această jucărie cu baterii?

Da. Carusel senzorial pentru baie de la Yookidoo respectă cele mai stricte standarde de siguranță (ASTM și EN71), plus că este certificată impermeabil IPX7 - cel mai înalt nivel de siguranță când vine vorba de utilizarea bateriilor sub apă. Totuși, te rugăm să urmezi instrucțiunile de mai jos pentru a asigura utilizarea optimă a produsului:
1. Folosește doar 4 baterii AA;
2. Nu folosi baterii reîncărcabile;
3. Folosește baterii de calitate de la o marcă cunoscută;
4. Verifică să fie închis etanș compartimentul bateriei după fiecare schimbare a bateriilor.

Acest produs nu are BPA?
Da, Carusel senzorial pentru baie de la Yookidoo nu conține BPA.

Pentru ce vârstă este recomandat acest produs?
Carusel senzorial pentru baie este recomandată copiilor cu vârsta cuprinsă între 2-6 ani. Indiferent de vârstă, nu trebuie să lași niciodată un copil nesupravegheat în baie, cadă sau piscină.

Este inclusă cada în setul jucăriei?
Nu, cada nu este inclusă în set, jucăria poate fi prinsă pe orice cadă universală pentru bebeluși.

Cum pornesc pentru prima dată Caruselul senzorial pentru baie?
Introdu baterii noi, de bună calitate și de la o marcă cunoscută pentru a asigura o bună funcționalitate în timp. Asigură-te că ai închis etanș compartimentul bateriilor. Caruselul senzorial va fi atașat pe marginea căzii astfel încât pompa să fie scufundată în apă. Pornește acțiunea apei prin atingerea butonului sub formă de pasăre din colivie. Controlerul portocaliu îți permite să modifici intensitatea apei care circulă prin jucărie. Când folosești baterii noi se recomandă să alegi o intensitate scăzută a apei.

Ce fel de baterii sunt necesare pentru a utiliza jucăria?
Sunt necesare 4 baterii AA (LR6) (nu sunt incluse) de bună calitate și o marcă cunoscută. Nu folosi baterii reîncărcabile.

Cum introduc bateriile în jucărie?
Înainte de a introduce bateriile, asigură-te că produsul este uscat complet! Scoate cele 4 șuruburi de lângă capacul compartimentului bateriei. Apoi, introdu 4 baterii de 1,5 V, model AA (LR6). Asigură-te că le poziționezi cu polaritatea corectă după care închide compartimentul și înșurubează ferm șurubul. 
Atenţie! Înainte de a pune fântâna în apă, asigură-te că este etanș compartimentul bateriei!

Cum atașez Caruselul senzorial de baie la cadă?

Dacă utilizezi o cadă specială pentru copii poți atașa Caruselul senzorial pe marginea acesteia. Eliberează șurubul în formă de floare și prinde clema pe marginea căzii, astfel încât căsuța pentru păsări să fie poziționată în interiorul acesteia. Strânge complet șurubul în formă de floare pentru a asigura o prindere fermă. Dacă utilizezi o cadă de dimensiuni mari pur și simplu atașează Caruselul pe partea laterală a acesteia folosind ventuzele albastre.

Ce ar trebui să fac dacă Caruselul nu se atașează în siguranță?
Dacă încerci să atașezi Caruselul la o cadă cu margini groase, asigură-te că vei poziționa căsuța pentru păsări în interiorul cuvei. Apoi, rotește șurubul în formă de floare invers acelor de ceasornic pentru a deschide clema. Ridică pârghia portocalie ascunsă în interiorul clemei și așeaz-o în exteriorul cuvei. Căsuța pentru păsări trebuie să fie în interiorul căzii, în timp ce clema va fi peste margine. Fixează bine jucăria cu ajutorul șurubului în formă de floare.

Cum pornesc fluxul de apă?
Înainte de a porni jucăria asigură-te că pompa este scufundată în apă. Pentru a porni fluxul de apă trebuie să apeși butonul portocaliu în formă de pasăre din interiorul căsuței.

Nu vreau ca fluxul de apă să fie îndreptat direct spre copilul meu, ce ar trebui să fac?
Expunerea lentă la stropirea cu apă asigură, de obicei, o experiență mai bună de joc în timpul băii. Pentru început îți recomandăm să poziționezi jucăria la o anumită distanță de corpul bebelușului și să-i introduci treptat stropii și jetul de apă. Poți începe prin a-i stropi micuțului tău picioarele, iar când vezi că este confortabil poți orienta jetul de apă înspre alte părți ale corpului. Mișcă încet apa pentru a vedea ce îi place cel mai mult copilului tău.

Fluxul de apă și viteza de rotație a florilor par prea mari pentru copilul meu. Le pot regla?
Pe partea laterală a căsuței pentru păsări există un regulator portocaliu de intensitate cu trei trepte pentru a setarea nivelul de intensitate a debitului de apă. Glisează butonul pentru a seta intensitatea fluxului de apă și viteza de rotire a florilor pentru a se potrivi cu reacțiile bebelușului tău. Crește treptat intensitatea pentru a stimula simțurile și pentru a ajuta copilul să se obișnuiască cu mișcarea apei.

Ce ar trebui să fac dacă observ că se dezvoltă mucegai?
Se recomandă clătirea, scurgerea și uscarea corectă a produsului după fiecare utilizare. Dacă nu faci asta, jucăriile de baie Yookidoo® vor avea nevoie de o curățare temeinică la fiecare două săptămâni pentru a nu favoriza apariția mucegaiului. Când este necesară o curățare temeinică, umple o găleată cu apă și adaugă puțin oțet. Lasă jucăria să se înmoaie în apă cu oțet timp de aproximativ 20 de minute, apoi clătește abundent și usucă complet folosind un prosop de hârtie sau pânză.

Jucăria Carusel senzorial pentru baie Yookidoo a încetat să funcționeze. Ce ar trebui să fac?
Produsul poate înceta să funcționeze atunci când elicea sau filtrul sunt blocate de murdărie, fire de păr sau săpun. Pentru a remedia acest lucru, demontează filtrul pentru a-l curăța. Spală cu apă și săpun până când plasa filtrului este complet curată, iar elicea se rotește liber. Dacă orificiul intern este blocat, folosește un obiect lung și subțire pentru a-l debloca. Montează filtrul pe poziție și verifică dacă jucăria funcționează.
În cazul în care după curățare jucăria tot nu funcționează asigură-te că bateriile nu sunt descărcate.

Cum curăț filtrul jucăriei?
Filtrul este situat pe partea laterală a pompei albastre. Deșurubează-l încet și trage-l afară. Acesta poate fi spălat cu apă și săpun până când plasa devine curată. La interior există o elice care trebuie și ea curățată pentru a se învârti liber. După spălare repoziționează filtrul la locul lui și înșurubează-l ferm.

Cât de des ar trebui să curăț filtrul?
Filtrul trebuie curățat de fiecare dată când bateriile sunt înlocuite.

Ce este codul de dată Yookidoo și unde îl pot găsi?
Codul de dată Yookidoo ne ajută să urmărim data producției a produsului. Codul se regăsește pe eticheta lipită pe produs și este format din 5 cifre urmate de litere.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!