Yookidoo Jucărie ceșcuțe colorate, umple și varsă, 9-36 luni, Yookidoo

47,90 Lei
 

Nu mai este un secret faptul că cei mici iubesc apa și au o curiozitate nesfârșită pentru ea. Această jucărie premiată internațional stimulează învățarea pe modelul STEAM bazat pe învățarea secvențială. Ceșcuțele năzdrăvane de la Yookidoo sunt o jucărie care face baia mai interesantă prin faptul că odată umplute cu apă acestea vor stropi într-un mod diferit. Oferă-i copilului tău șansa să descopere și să exploreze puterea hidrodinamică.

Conținut pachet:
4 ceșcuțe interschimbabile care stropesc în diferite feluri;
1 suport cu ventuză care susține ceștile.

Mai multe informații în josul paginii.

Stoc epuizat
Cod Produs: 40161 Ai nevoie de ajutor? 0740304063
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Informații suplimentare
  • Întrebări frecvente
  • Review-uri (0)

Atașează suportul jucăriei pe marginea interioară a căzii cu ajutorul ventuzei speciale și încurajează-ți micuțul să clădească ceșcuțele una în cealaltă, în ordine diferită, pentru a descoperi efectele pe care le creează apa. Piesele sunt concepute special pentru mânuțele copilului, astfel încât să le poată apuca ușor.

Cantitate: 1

Varsta: 9 - 36 luni

Bine de știut:
Siguranța este pe primul loc -
jucăria este destinată jocului în apă de adâncime mică. De asemenea, componentele pot fi umplute cu apă din cadă sau piscină, prin urmare temperatura apei rămâne constantă.
Prietenoasă cu mediul - nu mai este nevoie să lași apa în continuu să curgă spre amuzamentul celui mic. Jucăria satisface curiozitatea și dragostea copiilor pentru apa curgătoare și creează efecte captivante.
Certificare STEAM - Ceșcuțele năzdrăvane de la  Yookidoo este o jucărie educativă care dezvoltă copilașul prin modelul STEM bazat pe gândirea secvențială.

Conținut pachet:
4 ceșcuțe interschimbabile care stropesc în diferite feluri;
1 suport cu ventuză care susține ceștile.

Întrebări frecvente:
Acest produs nu are BPA?

Da, jucăria Ceșcuțe năzdrăvane de la Yookidoo nu conține BPA.

Pentru ce vârstă este acest produs?
Jucăria Ceșcuțe năzdrăvane de la Yookidoo este recomandată copiilor cu vârsta cuprinsă între 9-36 luni. Indiferent de vârsta lui, nu trebuie să lași niciodată un copil nesupravegheat în baie, cadă sau piscină.

Cum pornesc jucăria Ceșcuțe năzdrăvane de la Yookidoo?
Este suficient să atașez suportul cu ventuză pe interiorul căzii, să clădești ceșcuțele una într-alta și să torni apă în ele.

Cum fixez jucăria Ceșcuțe năzdrăvane de la Yookidoo pe cadă?
Folosește ventuza specială pentru a fixa jucăria. Pur și simplu umezește ventuza și atașeaz-o pe partea interioară a căzii.

Care este nivelul necesar de apă pentru a utiliza jucăria?
Pentru a utiliza corespunzător jucăria, asigură-te că nivelul apei este suficient  încât copilul să poată umple ceșcuțele cu apă.

Ce ar trebui să fac dacă observ că se dezvoltă mucegai?
Se recomandă clătirea, scurgerea și uscarea corectă a produsului după fiecare utilizare. Dacă nu faci asta, jucăriile de baie Yookidoo® vor avea nevoie de o curățare temeinică la fiecare două săptămâni pentru a nu favoriza apariția mucegaiului. Când este necesară o curățare temeinică, umple o găleată cu apă și adaugă puțin oțet. Lasă jucăria să se înmoaie în apă cu oțet timp de aproximativ 20 de minute, apoi clătește abundent și usucă complet folosind un prosop de hârtie sau pânză.

Ce este codul de dată Yookidoo și unde îl pot găsi?
Codul de dată Yookidoo ne ajută să urmărim data producției a produsului. Codul se regăsește pe eticheta lipită pe produs și este format din 5 cifre urmate de litere.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!