Yookidoo Jucărie de duș submarinul cu balenă, 2-6 ani, Yookidoo

177,81 Lei
Joaca în apă devine și mai incitantă atunci când ai un submarin prieten cu o balenă drăgălașă. Acest duo premiat creează un adevărat spectacol cu apă și transformă ora pentru băiță într-o călătorie marină de neuitat.

Conținut pachet:
1 Pompă de apă sub formă de submarin;
1 Balenă stropitoare.

Mai multe informații în josul paginii.
Stoc epuizat
Cod Produs: 40142 Ai nevoie de ajutor? 0740304063
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Informații suplimentare
  • Întrebări frecvente
  • Review-uri (0)

Așează submarinul pe fundul căzii cu ajutorul ventuzei speciale. Acesta acționează ca o pompă electrică alimentată cu baterii și trimite apa prin furtun spre capul de duș. Copilul poate folosi dușul pentru a umple balena cu apă, astfel încât aceasta să o împroaște prin cocoașă.

Cada nu este necesar să fie plină, ci este suficient dacă apa acoperă cel puțin ferestrele submarinului (aproximativ 5 cm de apă). Fluxul de apă poate fi pornit prin strângerea butoanelor de pe capul de duș sub formă de scafandru. Acest mâner este conceput special pentru prinderea/activarea cu ușurință de către mânuțele micuțului tău.

Cantitate: 1

Varsta: 2 ani

Bine de știut:
Siguranța este pe primul loc -
jucăria este destinată jocului în apă de adâncime mică. De asemenea, componentele pot fi umplute cu apă din cadă sau piscină, prin urmare temperatura apei rămâne constantă.
Prietenoasă cu mediul - nu mai este nevoie să lași apa în continuu să curgă spre amuzamentul celui mic. Jucăria satisface curiozitatea și dragostea copiilor pentru apa curgătoare și creează efecte captivante.
Jucărie certificată - Submarinul și balena Yookidoo respectă cele mai stricte standarde de siguranță și este printre puținele jucării de baie certificate impermeabile IPX7.

Conținut pachet:
1 Pompă de apă sub formă de submarin;
1 Balenă stropitoare.

Întrebări frecvente:
Este sigur să folosești sub apă această jucărie cu baterii?

Da. Jucăria submarin și balenă de la Yookidoo respectă cele mai stricte standarde de siguranță (ASTM și EN71), plus că este certificată impermeabil IPX7 - cel mai înalt nivel de siguranță când vine vorba de utilizarea bateriilor sub apă. Totuși, te rugăm să urmezi instrucțiunile de mai jos pentru a asigura utilizarea optimă a produsului:
1. Folosește doar 4 baterii AA;
2. Nu folosi baterii reîncărcabile;
3. Folosește baterii de calitate de la o marcă cunoscută;
4. Verifică să fie închis etanș compartimentul bateriei după fiecare schimbare a bateriilor.

Acest produs nu are BPA?
Da, jucăria Submarin și balenă Yookidoo nu conține BPA.

Pentru ce vârstă este recomandat acest produs?
Jucăria Submarin și balenă este recomandată copiilor cu vârsta cuprinsă între 2-6 ani. Indiferent de vârstă, nu trebuie să lași niciodată un copil nesupravegheat în baie, cadă sau piscină.

Cum operez jucăria pentru prima dată?
Introdu baterii noi, de bună calitate și de la o marcă cunoscută pentru a asigura o bună funcționalitate în timp. Asigură-te că ai închis etanș compartimentul bateriilor. Submarinul trebuie atașat pe fundul căzii folosind ventuza din dotare. Este necesar ca nivelul apei să fie de cel puțin 5 cm, astfel încât apa să acopere ferestrele submarinului.

Ce tip de baterii sunt necesare pentru Jucăria Submarin și balenă Yookidoo?
Jucăria are nevoie de 4 baterii AA (nu sunt incluse) de bună calitate și de la o marcă cunoscută. Nu utiliza baterii reîncărcabile și nu combina baterii vechi cu altele noi.

Cum introduc bateriile în Submarin?
Înainte de a introduce bateriile, asigură-te că produsul este uscat complet! Scoate șurubul de lângă capacul compartimentului bateriei (situat în partea din față a submarinului). Apoi, folosind o monedă desfă capacul și extrage bateriile vechi. Sunt necesare 4 baterii de 1,5 V, model AA (LR6). Asigură-te că le poziționezi cu polaritatea corectă după care închide compartimentul și înșurubează ferm șurubul. 
Atenţie! Înainte de a pune submarinul în apă, asigură-te că este etanș compartimentul bateriei!

Cum pornesc circuitul apei în jucărie?
După ce ai atașat submarinul pe fundul căzii folosind ventuză asigură-te că nivelul apei este de cel puțin 5 cm, astfel încât apa să acopere ferestrele submarinului. Din acel moment doar strânge butoanele de pe mânerul dușului pentru a porni apa.

Ce ar trebui să fac dacă observ că se dezvoltă mucegai?
Se recomandă clătirea, scurgerea și uscarea corectă a produsului după fiecare utilizare. Dacă nu faci asta, jucăriile de baie Yookidoo® vor avea nevoie de o curățare temeinică la fiecare două săptămâni pentru a nu favoriza apariția mucegaiului. Când este necesară o curățare temeinică, umple o găleată cu apă și adaugă puțin oțet. Lasă jucăria să se înmoaie în apă cu oțet timp de aproximativ 20 de minute, apoi clătește abundent și usucă complet folosind un prosop de hârtie sau pânză.

Cum curăț filtrul jucăriei?
Filtrul este situat sub ventuză, pe partea de jos a submarinului. Deșurubează-l încet și trage-l afară. Acesta poate fi spălat cu apă și săpun până când plasa devine curată. La interior există o elice care trebuie și ea curățată pentru a se învârti liber. După spălare repoziționează filtrul la locul lui și înșurubează-l ferm.

Cât de des ar trebui să curăț filtrul?
Filtrul trebuie curățat de fiecare dată când bateriile sunt înlocuite.

Jucăria Submarin și balenă Yookidoo a încetat să funcționeze. Ce ar trebui să fac?
Produsul poate înceta să funcționeze atunci când elicea sau filtrul sunt blocate de murdărie, fire de păr sau săpun. Pentru a remedia acest lucru, demontează filtrul pentru a-l curăța. Spală cu apă și săpun până când plasa filtrului este complet curată, iar elicea se rotește liber. Dacă orificiul intern este blocat, folosește un obiect lung și subțire pentru a-l debloca. Montează filtrul pe poziție și verifică dacă jucăria funcționează.
În cazul în care după curățare jucăria tot nu funcționează asigură-te că bateriile nu sunt descărcate.

Fluxul de apă al jucăriei este lent. Ce ar trebui să fac?
1. Lasă pompa să se umple cu apă și astupă cu degetul orificiul de pe capul de duș timp de un minut.
2. Verifică dacă nu cumva capul de duș este blocat de murdărie. Dacă există murdărie pe furtun suflă cu putere în el pentru a se desfunda.
3. Curăță filtrul astfel încât plasa să fie curată, iar elicea să se rotească liber.
4. Înlocuiește bateriile.

Ce este codul de dată Yookidoo și unde îl pot găsi?
Codul de dată Yookidoo ne ajută să urmărim data producției a produsului. Codul se regăsește pe eticheta lipită pe produs și este format din 5 cifre urmate de litere.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!