Yookidoo Jucărie melcul muzical, 2 în 1, premergător și sortător, 6-24 luni, Yookidoo

222,27 Lei

Melcul muzical de la Yookidoo este o jucărie premiată care printr-o ușoară apăsare pe comutatorul din coadă merge independent și rotește un întreg mecanism cu ajutorul roților, fiind acompaniată de muzică distractivă. Oferă-i copilului tău o jucărie amuzantă care îl va entuziasma la maxim.

Conținut pachet:
1 Melc muzical Yookidoo (6-24 luni);
1 cilindru format din 7 ineluri zăngănitoare.

Mai multe informații în josul paginii.

Stoc epuizat
Cod Produs: 40113 Ai nevoie de ajutor? 0740304063
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Informații suplimentare
  • Întrebări frecvente
  • Review-uri (0)

Copilașul tău va fi stimulat să înceapă mersul de-a bușilea în același ritm liniștit pe care îl are și Melcul muzical de la Yookidoo. Jucăria alimentată cu baterii își mișcă de la stânga la dreapta capul pentru a da senzația că este vie și prezentă în jocul copilului tău.

Jucăria poate fi pornită cu ușurință de copil prin simpla apăsare a cozi. La fiecare pornire, Melcul va avansa aproximativ 1,8 m după care se oprește, acțiune care recompensează și motivează copilașul să urmeze și să reactiveze jucăria. Melcul muzical este o jucărie educativă care dezvoltă abilitățile motorii brute și fine, dar și abilitățile de bază în rezolvarea problemelor.

Melcul muzical de la Yookidoo este o jucărie 2 în 1, datorită cilindrului detașabil de pe spatele animăluțului alcătuit din 7 inele rotative independende. Atunci când Melcul se odihnește joaca poate continua cu acest cilindru zăngănitor care va stârni rapid curiozitatea micuțului.

Jucăria este dotată în partea frontală cu un buton de pornire/oprire care permite joaca în modul silențios - fără muzică.

Cantitate: 1

Varsta: 6 luni

Bine de știut:
Siguranța este pe primul loc -
toate componentele jucăriei sunt fabricate și dimensionate corespunzător pentru a putea fi mestecate, iar joaca să se desfășoare în deplină siguranță.
Versatilitate - această jucărie 2 în 1 va servi mai multor scopuri în diverse etape de dezvoltare și va ajuta la întărirea unei varietăți de abilități. De asemenea, permite atât o joacă mobilă, cât și una staționară.
Jucărie premiată - Melcul muzical Yookidoo a câștigat titlul Parent’s Choice, fiind recomandată de BabyZone.com Amazing Toy Awards.

Conținut pachet:
1 Melc muzical Yookidoo (6-24 luni);
1 cilindru format din 7 ineluri zăngănitoare.

Întrebări frecvente:
Ce tip de baterii sunt necesare pentru Melcul muzical Yookidoo?

Sunt necesare 3 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse) de bună calitate și de la o marcă cunoscută. Nu utiliza baterii reîncărcabile.

Cum trebuie introduse bateriile?
Deșurubează capacul compartimentului pentru baterie situat în partea inferioară a melcului folosind o șurubelniță corespunzătoare. Introdu 3 baterii AA de 1,5 V asigurându-te că sunt poziționate cu polaritatea corectă. Montează capacul și înșurubează ferm. Scoate bateriile din jucărie în cazul depozitării pe perioade lungi.

Cum pornesc și opresc Melcul muzical de la Yookidoo?
În partea din față a melcului se află butonul de activare al părintelui care va pune în funcțiune jucăria. Folosește acest buton pentru a porni jucăria înainte de a i-o oferi copilului sau pentru a o opri înainte de depozitare.

Cum poate copilul să activeze/dezactiveze Melcul muzical de la Yookidoo?
Odată ce jucăria a fost pusă în funcțiune de către tine de la butonul situat în partea din față a melcului, copilul o va putea activa apăsând ușor pe coadă. Jucăria nu va putea fi activată din acest buton dacă tu nu ai pus-o în funcțiune de la butonul frontal.

Cum împiedic cilindrul să cadă de pe spatele melcului?
Când așezi cilindrul pe spatele melcului, asigură-te că poziționezi canelurile de pe cilindru astfel încât să fie aliniate cu cele de pe roți.

Care este distanța pe care o parcurge Melcul muzical de la Yookidoo? 
Odată ce butonul din coadă este activat jucăria va parcurge o distanță de 1,8 m. Aceeași distanță o va parcurge la fiecare apăsare pe coadă dacă nu întâmpină obstacole.

Cum pot curăța Melcul muzical de la Yookidoo?
Jucăria poate fi curățată cu o lavetă umedă.

Melcul muzical de la Yookidoo nu scoate niciun sunet. Ce ar trebui să fac?
Încearcă să oprești și să repornești jucăria din comutatorul frontal pentru a o reseta. Dacă sunetul tot nu pornește, înlocuiește bateriile.

Melcul muzical de la Yookidoo cântă însă nu se deplasează. Ce ar trebui să fac?
Înlocuiește bateriile cu unele noi.

Ce este codul de dată Yookidoo și unde îl pot găsi?
Codul de dată Yookidoo ne ajută să urmărim data producției a produsului. Codul se regăsește pe eticheta lipită pe produs și este format din 5 cifre urmate de litere.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!