Yookidoo Jucărie centru de joacă cu jucării mobile și activități fizice, 0-12 luni, Yookidoo

519,70 Lei

Centrul de joacă și mișcare Fantastic de la Yookidoo este o jucărie premiată, cu tematică fantezistă cu prinț, prințesă și dragon, ideală pentru primul an al micuțului tău. Bebelușul se va bucura de salteluță stând pe spate în primele luni, pe burtică imediat ce mai crește puțin și ulterior în șezut, timp în care prințul și prințesa îi vor fi alături în fiecare etapă pentru a-i stârni curiozitatea.

Conținut pachet:
1 Centru de joacă și mișcare Fantastic Yookidoo (0-12 luni);
1 dispozitiv mobil alimentat cu baterii împreună cu o șină;
3 figurine multi-texturate în formă de prinț, prințesă și dragon;
1 oglindă specială, sigură pentru bebeluși;
1 zăngănitoare sub formă de floare;
5 cârlige speciale Yookidoo.

Mai multe informații în josul paginii.

Stoc epuizat
Cod Produs: 40126 Ai nevoie de ajutor? 0740304063
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Informații suplimentare
  • Întrebări frecvente
  • Review-uri (0)
 

Centrul de joacă și mișcare Fantastic de la Yookidoo este o salteluță care atunci când este deschisă măsoară 105x85 cm. Aceasta este accesorizată cu figurine prinț, prințesă și dragon, care se mișcă lent pentru a-l stimula pe copil să se întindă după ele indiferent că stă pe spate, pe burtică ori în funduleț. Figurinele se mișcă de-a lungul unei șine care poate fi montată între arcade atunci când bebelușul stă pe spate sau direct pe saltea pentru timpul petrecut pe burtică ori în șezut.

Mișcarea figurinelor este acompaniată de o melodie stimulativă și relaxantă care funcționează timp de 10 minute după care face o pauză. Jucăria poate fi setată să funcționeze și în modul silențios, cu melodia oprită.

Figurinele nu doar că pot fi agățate de arcade sau saltea spre distracția celui mic, acestea sunt multi-texturate pentru a servi și ca accesorii pentru dentiție (pot fi introduse în gură și mestecate în siguranță de copil). Oglinda specială îl va ajuta pe micuț să se descopere și să interacționeze cu reflexia sa.

Fii mereu alături de copilul tău, dar nu ezita să-l încurajezi să se joace independent, să descopere toate figurinele și să le poziționeze singur după bunul plac.

Centrul de joacă și mișcare Fantastic de la Yookidoo se pliază cu ușurință luând forma unei huse ușor de transportat sau depozitat.

Cantitate: 1

Varsta: 0-12 luni

Bine de știut:
Siguranța este pe primul loc -
funcția de mișcare a figurinelor se oprește automat dacă bebelușul ajunge cu degetele la ele (sau dacă acestea întâmpină vreun obstacol). De asemenea, toate componentele din set sunt proiectate și dimensionate corespunzător pentru a putea fi mestecate, iar joaca să se desfășoare în deplină siguranță.
Ușor de transportat - salteaua se pliază cu ușurință transformându-se într-o husă ușor de transportat sau depozitat.
Melodie curantă - Centrul de joacă și mișcare Fantastic Yookidoo redă cântecele „The Merry Widow Waltz”, de Franz Lehar și „A Breeze of Alabama”, de Scott Joplin, ambele într-o variantă adaptată special pentru urechile copilașilor.

Conținut pachet:
1 Centru de joacă și mișcare Fantastic Yookidoo (0-12 luni);
1 dispozitiv mobil alimentat cu baterii împreună cu o șină;
3 figurine multi-texturate în formă de prinț, prințesă și dragon;
1 oglindă specială, sigură pentru bebeluși;
1 zăngănitoare sub formă de floare;
5 cârlige speciale Yookidoo.

Întrebări frecvente:
Cum amplasez într-un mod optim Centrul de joacă și mișcare Fantastic de la Yookidoo?

Salteaua trebuie amplasată întotdeauna pe o suprafață plană, direct pe sol. Nu amplasa niciodată jucăria pe o suprafață ridicată deoarece există riscul de cădere. Niciodată să nu lași copilul nesupravegheat.

Ce tip de baterii sunt necesare la Centrul de joacă și mișcare Fantastic de la Yookidoo?
Sunt necesare 3 baterii AAA de 1.5 V (nu sunt incluse), de bună calitate și o marcă cunoscută. Nu utiliza baterii reîncărcabile.

Cum introduc bateriile în Centrul de joacă și mișcare Fantastic de la Yookidoo?
Pentru a introduce bateriile, deșurubează capacul compartimentului situat în partea din față a dispozitivului mobil folosind o șurubelniță corespunzătoare. Introdu 3 baterii AAA de 1.5 V (LR03), asigurând polaritatea corectă și închide la loc capacul. Scoate bateriile atunci când jucăria nu este utilizată pentru perioade lungi de timp.

Pot schimba bateriile când dispozitivul mobil este pe șină iar bebelușul stă întins dedesubt?
Nu schimba niciodată bateriile în timp ce bebelușul stă întins sub șina pe care se află dispozitivul mobil.

De ce nu se blochează arcadele?
Întoarce cheile portocali ale încuietorilor de siguranță de pe ambele părți ale saltelei pentru a comuta din poziția blocată în deblocată.

Care este dimensiunea Centrului de joacă și mișcare Fantastic de la Yookidoo atunci când este pliat complet?
Centrul de joacă și mișcare Fantastic de la Yookidoo se pliază până la dimensiunea de 85x52,5 cm.

Cum atașez figurinele la dispozitivul mobil?
Dacă șina dispozitivului mobil se află între arcade poți atașa figurinele în partea de jos a acestuia folosind cârligele din set. Dacă șina dispozitivului mobil se află pe saltea, atașează figurinele deasupra acestuia folosind buclele din partea inferioară a figurinelor.

Cum mă asigur că figurinele suspendate nu sunt prea aproape de capul copilului meu?
Centrul de joacă și mișcare Fantastic de la Yookidoo vine cu un set de cârlige concepute pentru a ajusta înălțimea la care sunt agățate figurinele, astfel încât să fie la îndemâna bebelușului, dar nu prea aproape de capul lor.

Pot spăla Centrul de joacă și mișcare Fantastic de la Yookidoo?
Salteluța poate fi spălată la mașina de spălat. Atenție! Asigură-te că scoți toate accesorile înainte de spălare. Acestea pot fi curățate doar la suprafață cu ajutorul unei lavete umede.

Cum introduc dispozitivul mobil pe șină?
Trage frâna (situată la capătul șinei) și vei putea introduce dispozitivul în șină. Eliberează frâna și asigură-te că dispozitivul mobil este fixat în poziție, iar toate cele patru roți ating șina.

Dispozitivul mobil se mișcă prea încet pe șină. Ce ar trebui să fac?
1. Schimbă direcția de mișcare a dispozitivului.
2. Înlocuiește bateriile.
3. Asigură-te că șina este dreaptă (aceeași înălțime la ambele capete).
4. Contactează-ne.

Ce este codul de dată Yookidoo și unde îl pot găsi?
Codul de dată Yookidoo ne ajută să urmărim data producției a produsului. Codul se regăsește pe eticheta lipită pe produs și este format din 5 cifre urmate de litere.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!