Yookidoo Jucărie robinet pivotant cu accesorii de sortare, rotative și colorate - 9-36 luni, Yookidoo

203,22 Lei

Nu mai este un secret faptul că cei mici iubesc apa și au o curiozitate nesfârșită pentru ea. Această jucărie premiată internațional stimulează învățarea pe modelul STEAM bazat pe învățarea secvențială. Jucăria robinet pentru baie de la Yookidoo vine cu un set de ceșcuțe colorate și roți dințate acționate de puterea apei. Oferă-i copilului tău șansa să descopere și să exploreze puterea hidrodinamică.

Conținut pachet:
1 Ceșcuță cu elice;
1 Țâșnitoare cu baterii;
1 Ceșcuță cu strecurătoare;
1 Ceșcuță cu un plutitor.

Mai multe informații în josul paginii.

Stoc epuizat
Cod Produs: 40141 Ai nevoie de ajutor? 0740304063
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Informații suplimentare
  • Întrebări frecvente
  • Review-uri (0)
 

Atașează jucăria pe marginea interioară a căzii cu ajutorul ventuzei speciale. Asigură-te că pompa albastră a duzei alimentate cu baterii este scufundată în apă pentru a extrage apa ce va acționa mecanismul. Piesele sunt concepute special pentru mânuțele copilului, astfel încât să le poată apuca ușor.

Cantitate: 1

Varsta: 9 - 36 luni

Bine de știut:
Siguranța este pe primul loc -
jucăria este destinată jocului în apă de adâncime mică. De asemenea, componentele pot fi umplute cu apă din cadă sau piscină, prin urmare temperatura apei rămâne constantă.
Prietenoasă cu mediul - nu mai este nevoie să lași apa în continuu să curgă spre amuzamentul celui mic. Jucăria satisface curiozitatea și dragostea copiilor pentru apa curgătoare și creează efecte captivante.
Certificare STEAM - jucăria robinet cu ceșcuțe și rotițe  Yookidoo este o jucărie educativă care dezvoltă copilașul prin modelul STEM bazat pe gândirea secvențială.

Conținut pachet:
1 Ceșcuță cu elice;
1 Țâșnitoare cu baterii;
1 Ceșcuță cu strecurătoare;
1 Ceșcuță cu un plutitor.

Întrebări frecvente:
Este sigur să utilizați acest produs cu baterii sub apă?

Da. Duza respectă cele mai stricte standarde de siguranță (ASTM, EN71 etc.) și este certificată impermeabil IPX7, asigurând cea mai mare siguranță în utilizarea dispozitivelor cu baterii atunci când sunt scufundate în apă. Totuși, te rugăm să urmezi aceste instrucțiuni pentru a asigura utilizarea optimă în siguranță a produsului:
1. Folosește numai 3 baterii AA.
2. Nu folosi baterii reîncărcabile.
3. Folosește baterii de calitate și de o marcă cunoscută.
4. Asigură-te că a fost închis etanș capacul bateriei după fiecare schimb.

Acest produs nu are BPA?
Da, jucăria robinet cu ceșcuțe și rotițe Yookidoo nu conține BPA.

Pentru ce vârstă este acest produs?
Jucăria robinet cu ceșcuțe și rotițe Yookidoo este recomandată copiilor cu vârsta cuprinsă între 9-36 luni. Indiferent de vârsta lui, nu trebuie să lași niciodată un copil nesupravegheat în baie, cadă sau piscină.

Cum pornesc jucăria robinet cu ceșcuțe și rotițe Yookidoo pentru prima dată?
Înainte de a începe să vă distrați cu jucăria robinet cu ceșcuțe și rotițe Yookidoo trebuie introduse bateriile. Îți recomandăm insistent să folosești baterii noi, de bună calitate, pentru a asigura o funcționare optimă în timp.

Ce baterii sunt necesare pentru a utiliza produsul?
Sunt necesare 3 baterii AA (nu sunt incluse) de bună calitate și o marcă cunoscută. Nu utiliza baterii reîncărcabile.

Unde se află compartimentul bateriei la jucăria robinet cu ceșcuțe și rotițe Yookidoo?
Compartimentul bateriei este situat pe partea din spate a unității de scurgere.

Cum introduc bateriile?
Înainte de a introduce bateriile, asigură-te că produsul este uscat complet! Pentru a introduce bateriile, deșurubează capacul compartimentului bateriei (situat pe partea din spate a unității de scurgere) cu o șurubelniță corespunzătoare. Introdu 3 baterii de 1,5 V AA (LR6), asigurând polaritatea corectă. Închide capacul compartimentului și înșurubează ferm în poziție.
Atenţie: înainte de a pune duza în apă, asigură-te că este etanș compartimentul bateriei.

Am introdus bateriile dar jucaria încă nu funcționează. Ce pot sa fac?

Asigură-te că bateriile sunt introduse corect. Mai întâi, usucă bine produsul, apoi urmează instrucțiunile de mai sus pentru a verifica poziția corectă a polarității (+/-) pentru fiecare baterie și etanșarea corectă a compartimentului bateriei. Încearcă să utilizezi produsul încă o dată. Dacă tot nu funcționează, încearcă să folosești baterii noi. Curăță elicea și filtrul, așa cum este descris mai jos.
Dacă nici asta nu face ca apa să curgă, te rugăm să ne contactezi.

Cum fixez jucăria robinet cu ceșcuțe și rotițe Yookidoo pe cadă?

Folosește ventuzele situate pe partea din spate a jucăriei pentru a o fixa. Pur și simplu umezește ventuzele și atașează-le pe partea interioară a căzii, plasând ventuza inferioară cât mai aproape de fundul acesteia.

Care este nivelul necesar de apă pentru a utiliza jucăria?
Pentru a opera corespunzător jucăria, asigură-te că nivelul apei este suficient  încât unitatea albastră a pompei să fie complet scufundat.

Cum pornesc curgerea apei?
Pentru a începe curgerea apei, apasă pe butonul portocaliu de pe unitatea roșie și așteaptă câteva secunde ca apa să umple mecanismul.

Ce ar trebui să fac dacă observ că se dezvoltă mucegai?
Se recomandă clătirea, scurgerea și uscarea corectă a produsului după fiecare utilizare. Dacă nu faci asta, jucăriile de baie Yookidoo® vor avea nevoie de o curățare temeinică la fiecare două săptămâni pentru a nu favoriza apariția mucegaiului. Când este necesară o curățare temeinică, umple o găleată cu apă și adaugă puțin oțet. Lasă jucăria să se înmoaie în apă cu oțet timp de aproximativ 20 de minute, apoi clătește abundent și usucă complet folosind un prosop de hârtie sau pânză.

Cum trebuie curățat filtrul?
Deșurubează filtrul (situat pe partea laterală a pompei albastre) și scoate-l afară. Spală cu apă și săpun până când plasa filtrului este curată. Asigură-te că elicea interioară este și ea curată și se învârte liber. Montează filtrul și înșurubează ferm în poziție.

Cât de des ar trebui curățat filtrul?
Filtrul trebuie curățat de fiecare dată când bateriile sunt înlocuite sau dacă jetul de apă este prea lent.

Jucăria robinet cu ceșcuțe și rotițe Yookidoo a încetat să funcționeze. Ce pot fac?
Produsul poate înceta să funcționeze atunci când elicea sau filtrul sunt blocate de murdărie, fire de păr sau săpun. Pentru a remedia acest lucru, deșurubează filtrul și scoate-l afară. Spală cu apă și săpun până când plasa filtrului este complet curată. Asigură-te că elicea se rotește liber. Dacă nu, încearcă să eliberezi înfundarea cu o șurubelniță, până când se rotește din nou liber. Reintrodu filtrul și înșurubează-l la loc. Dacă apa încă nu curge, schimbă bateriile și asigură-te că închizi ermetic capacul compartimentului bateriei (vezi instrucțiunile de la întrebarea anterioară).

Ce este codul de dată Yookidoo și unde îl pot găsi?
Codul de dată Yookidoo ne ajută să urmărim data producției a produsului. Codul se regăsește pe eticheta lipită pe produs și este format din 5 cifre urmate de litere.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!