Cele 200 g. de amestec sunt echivalente cu 66 de ouă de găină, însă nu îți face griji, acesta se păstrează foarte bine în cămară, la loc uscat și ferit de soare.
Amestecul înlocuitor de ouă de la Orgran este un produs de calitate, fără grâu, gluten sau adaos de zahăr din trestie. De asemenea, nu conține nici lapte, ouă, drojdie, soia sau organisme modificate genetic ori ingrediente de origine animală. Este un produs natural pregătit astfel încât să corespundă nevoilor nutriționale speciale ale persoanelor cu boala celiacă, ale veganilor, ale vegetarienilor sau ale persoanelor atente la sănătatea lor.
Informații suplimentare:
● Fără Gluten;
● Fără OMG (Organisme Modificate Genetic);
● Fără nuci;
● Fără alergeni;
● Fără Soia;
● Kosher;
● Fără Lactoză;
● 100% Vegan;
● Fără Grau;
● Fără Ouă;
● Fără Drojdie.
Ingrediente:
Amidon de Cartofi, Amidon de Tapioca, Agent de Creștere (Carbonat de Calciu), Regulator de Aciditate (Acid Citric), stabilizator (Gumă Vegetală: Metilceluloză).
Conținut pachet:
1 cutie de Amestec înlocuitor de ouă (x66 ouă) Orgran - 200 g.
Amidon de Cartof, Amidon de Tapioca, Agent de Creștere (Carbonat de Calciu), Regulator de Aciditate (Acid Citric), Stabiliator (Metilceluloza)
Informații Nutriționale per 100g
Porție per preparat: aproximativ 15 ouă
Dimensiune porție: 3g (1/2 lingură) |
|
Energie |
1360 kj . 325 kcal |
Proteine |
0.2 g |
Gluten |
Nu a fost detectat |
Grăsimi |
0.1 g |
din care Saturate |
0.1 g |
Carbohidrați |
78.4 g |
din care Zaharuri |
0.1 g |
Fibră Alimentară |
2.6 g |
din care Sodiu |
18 mg |
Sare |
0 g |
Pentru a înlocui 1 ou întreg:
Adăugați o linguriță din amestec + 2 linguri (30ml) de apă
Pentru a înlocui 1 albuș de ou:
Adăugați o linguriță de amestec + 1 lingură (15ml) de apă
Pentru a înlocui 1 gălbenuș de ou:
Adăugați 1 linguriță de amesctec + ½ lingură (aproximativ 7.5ml) de apă
Pentru a înlocui spumă de albușuri:
Amestecați 2 linguri de pudră (amestec fără ou) și 3 linguri (45ml) de apă, până când se îngroașă compoziția. Pentru a obține o compoziție mai fermă, adăugați pectină.