INFORMAREA ÎN TIMPUL SARCINII

INFORMAREA ÎN TIMPUL SARCINII

1.Cum ar trebui să se pregătească viitoarea mămică pentru a naște natural?

Camelia Irimia (moașă senior): Pregătirea pentru nașterea naturală este esențială. Ea cuprinde două aspecte importante: pregătirea psihică și pregătirea fizică.
Este cunoscut faptul că nașterea naturală este foarte benefică atât pentru mamă cât și pentru copil, motiv pentru care fiecare femeie însărcinată trebuie să se informeze foarte temeinic înainte să aleagă forma cea mai "ușoară", adică cezariana.
Într-adevăr, pregătirea psihică este foarte importantă în vederea înlăturării anxietății datorate necunoașterii și a fricii cauzate de durerea din timpul travaliului. Pentru acest lucru, gravida trebuie să stea de vorbă cu medicul curant, să discute toate aceste frici. De asemenea, poate să caute o moașă cu care să discute în detaliu aceste lucruri și care să o ajute spre final să întocmească și un plan de naștere conform dorințelor gravidei, care să poată fi aplicat în spitalul unde va naște.

2.Considerați un factor important participarea la cursurile de pregătire în timpul sarcinii?

Camelia Irimia (moașă senior): Informarea corectă, profesionistă, face diferența. Încurajez participarea la cursurile de calitate organizate de profesioniști care au experiență în acest domeniu, care transmit corespunzător informația astfel încât participantele să rețină cele mai importante aspecte pe care apoi să le poată și aplica.


3.Ce astfel de cursuri recomandați?

Camelia Irimia (moașă senior): Recomand în primul rând cursuri de pregătire pentru nașterea naturală, cursuri de pregătire fizică și a perineului. De asemenea, consider importante: cursul de pericultură, cursul de inițiere în alăptare și, nu în ultimul rând, cursuri de baby spinning adresate gravidelor ai căror feți nu sunt poziționați corespunzător pentru o naștere naturală.

Proiectul lansat de către Next Step Inv. "Eu și moașa mea" cuprinde un pachet de cursuri pliate exact pe acest tip de educație pre și postnatală.
12.01.2021

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!