NAȘTEREA NATURALĂ ORGASMICĂ

NAȘTEREA NATURALĂ ORGASMICĂ
Moașa senior Camelia Irimia atinge în această săptămână un subiect de interes pentru viitoarele mămici care se gândesc la naștere naturală.
Din cele mai vechi timpuri, nașterea a fost privită ca un fenomen fiziologic în care durerea este ,,simptomul" principal și că doar prin durerile facerii o femeie desăvârșește nașterea.

Total greșit.
Foarte puține femei știu însă că pot avea o naștere împlinitoare fără să resimtă durerea, fără să folosească metode medicale de abolire a acesteia.
 

Cum este posibil acest lucru? Nașterea orgasmică o fantasmagorie bolnăvicioasă?
NU. Nașterea orgasmică nu este o fantasmagorie, iar în literatura de specialitate se regasesc explicatii ștințifice în acest sens.

 

Cum este posibil acest lucru?

  • Locul unde se desfășoară nașterea trebuie să fie prielnic pentru acest lucru, iar prezența partenerului este definitorie.
  • Asigurarea unui mediu ambiant intim și fără factori externi de stres: lumină difuză, muzică, folosirea uleiurilor esențiale.
  • Limitarea interacțiunii cu membrii echipei medicale care este nevoie să arate deschidere maximă pentru acest tip de naștere și să vegheze păstrarea intimității celor doi.
Orgasmul pe care unele femei îl au în timpul naşterii nu are nimic erotic; el apare doar datorită unor stimuli fizici şi neurologici. În timpul sarcinii şi mai ales la naştere, corpul femeii produce multă oxitocină, un hormon care are de asemenea rol în provocarea orgasmului. Totodată, copilul atinge şi apasă anumite zone din vagin, care sunt la rândul lor implicate în orgasm, prin urmare prin combinarea acestor elemente poate să apară plăcerea din timpul naşterii.
Respirația și controlul respirației în timpul contracțiilor uterine joacă un rol important în timpul nașterii orgasmice și nu numai. Dacă parturienta își canalizează atenția asupra unei respirații corecte care să transmită oxigenul fătului in timpul contracțiilor, atenția îi este distrasă de la durere, în acest mod poate să treacă prin travaliu și expulzie fără a resimți durerea, iar eliberarea oxitocinei și a endorfinelor creează o stare euforică, chiar orgasmică. În acest mod un cuplu bine pregătit prin cursuri prenatale corect și profesionist redate de către oameni competenți și formați în acest sens, pot trece travaliul și nașterea în cel mai frumos și împlinitor mod posibil.
  • Nașterea este a ta!
  • Ai încredere în tine, copilul tău și corpul tău!
  • Tu alegi cum ți-o desăvârșești!
  • Este nevoie să te informezi corect și responsabil!
  • Alege naștera naturală în siguranță, cu o echipă medicală deschisă și profesionistă!
  • Fă-ți propriul tău plan de naștere!
  • Ai curaj să naști cum simți!
08.06.2021  

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!